Om oss
Tunet Barnehage ble etablert høsten 2002, og eies/drives av Joumana og Kjell Arne Sunde. Barnehagen er godkjent for 25 barnehageplasser, for barn 1-6 år. Vi holder til sentralt i Brumunddal (i Fagerlund skolekrets), på en eiendom som fra gammelt av heter Tune, derav barnehagens navn.

Adresse/tlf
Tunet barnehage
Skoleveien 7
2380 Brumunddal

KLIKK HER FOR KART over Br-dal med Tunet bhg plottet inn.
(Rett ovenfor nordre rundkjøring, oransje skilt med 2 barn, hold markør over skiltet for informasjon)

Interessert i plass hos oss?
Kom gjerne på besøk! Ring oss for å avtale tid. Da får man sett barnehagen,  og vi kan svare på eventuelle spørsmål du/dere måtte ha. Vi kan også være behjelpelige med å fylle ut elektronisk søknad.
Joumana H Sunde
styrer

Klikk her barnehageportalen i Ringsaker (for elektr. søkn. etc.

VELKOMMEN TIL TUNET BARNEHAGE!

"Trivsel og glede for store og små, er noe Tunet barnehage satser på"

Ansvarlig for sidene: Kjell A. Sunde - Leverandør av publiseringsløsning/serverleie: WebDet v. 1.20 CMS - Copyright 2002-17 Tunet Barnehage