NOE AV INNHOLDET I TUNET

KULTURSKOLEN -
dans/bevegelse, bilde førskole, musikk.
MAGEDANS/DANS/BEVEGELSE- barna elsker det!
SPRÅKSPRELL -
språkstimulerende opplegg.
BIBLIOTEKET - på barnetime onsdager.
GITARSPILL/INSTRUMENTER brukes ofte i sangsamlinger.
ENGELSK/MATTE - er kommet for å bli!

SANSEROM - "roligstund" med avslappende musikk!

Ellers er vi selvsagt innom alle områder som rammeplanen for barnehager beskriver.

Oppholdstider:
Følgende oppholdsalternativer tilbys:
5 dgr/uke (hel plass)
4 dgr/uke
3 dgr/uke
2/3 dgr annenhver uke (halv plass)
2 dgr/uke

Makspris (for full plass) er kr. 2730 pr. mnd (for 11 mnd). Vi har også søskenrabatt. Se linken oppe til venstre for fullstendige priser for alle oppholdsalternativer i Tunet barnehage.

Åpningstider:
Barnehagen holder åpent fra kl. 07.00-16.30 mandag til fredag. Se også vedtektene (link oppe til venstre) for detaljer vedrørende åpningstider etc.

Dans/magedans:

Begrepet ”magedans” er noe misvisende idet man bruker hoftene, bekkenet og ryggen vel så mye som, om ikke mer enn magen når man danser. Dansens teknikk bygger på isolerte bevegelser i forskjellige deler av kroppen. Denne aktiviteten har vi på fredager.

Språksprell:
Dette er et opplegg for troll (de eldste barna) og vetter (nest eldste). Det er et språkstimulerende opplegg som har med metodiske språkleker for barn mellom 4 og 6 år. Målet med disse lekene er å stimulere barnas språklige, og spesielt den fonologiske bevisstheten. Dette er med på å gi barna en felles plattform der de stiller med like forutsetninger og gjør dem bedre rustet til å ta fatt på veien inn i skriftspråkets verden ved skolestart. Opplegget tar i alt 28 dager, men det legges kun 3 økter til hver uke. Hver økt tar ca 15 minutter.

Diverse:
Vi bruker Kulturskolen som regel hvert semester. Vi varierer med dans og bevegelse, musikk og bilde førskole.

På onsdager er troll og/eller vetter ofte på barnetimen på biblioteket.  Ofte er vi på turer i nærområdet, enten i skogen/stien ved videregående skolen, eller på stien langs elva forbi Sveum idrettspark, eller andre steder. Det kommer av og til informasjon om teateroppsetninger for barn, enten i Teatersalen, på Prøysenhuset eller andre steder, og vi prøver å få med oss mye av det. Som regel er vi hvert år på en lengre tur med buss, til dyrepark, gårdspark eller lignende.

Interessert i plass hos oss?
Interessert i plass for deres barn hos hos? Kom gjerne på besøk! Ring oss for å avtale tid. Da får man sett barnehagen, bladd i vår årsplan for å se våre tema- og satsningsområder, og vi kan svare på eventuelle spørsmål du/dere måtte ha. Vi kan også være behjelpelige med å fylle ut elektronisk søknad (se link oppe til venstre på denne siden).

Utskriftsvennlig versjon

Ansvarlig for sidene: Kjell A. Sunde - Leverandør av publiseringsløsning/serverleie: WebDet v. 1.20 CMS - Copyright 2002-17 Tunet Barnehage